Boekhouding Friesland

Inhuren van een boekhouder, wat zijn de kosten en tarieven?De kosten en tarieven van een (online) boekhouder of accountant uit Friesland zijn uiteraard niet makkelijk te bepalen. Veel hangt af van de grote van uw bedrijf of onderneming. Er zijn verschillende factoren die de prijs bepalen, zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het soort onderneming dat u heeft, het aantal personeelsleden welke u in dienst heeft en uiteraard is het van belang voor welke soort administratie, boekhouding, aangifte of advies u een accountant of boekhouder wilt inhuren. Hieronder een aantal opties:

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • De complete boekhouding
  • Jaarrekening
  • Loon- en salarisadministratie
  • Vennootschapsbelasting
  • Financiele administratie
  • Administratief advies

ZZP (Zelfstandige Zonder Personeel)
U bent zzp-er en wilt graag uw boekhouding of administratie uitbesteden aan een professional die weet waar hij het over heeft. Zodat u zich kunt richten of uw bedrijfsvoering en u geen tijd hoeft te verspillen aan belastingaangiftes zoals bijvoorbeeld: inkomstenbelasting en omzetbelasting voor de zzp-er. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat

Eenmanszaak
U heeft een eenmanszaak en u wilt graag uw de boekhouding overlaten aan een online boekhouder of accountant die verstand van zaken heeft, zodat u met een gerust hart uw eenmanszaak kunt runnen zoals u dit het liefste doet. Vraag dan snel online een vrijblijvende offerte aan.

MKB (Midden- en kleinbedrijf)
Uw onderneming (MKB) uit Friesland heeft een boekhouder of administrateur nodig die volledig of een deel van uw administratie kan overnmen, denk hierbij aan bijvoorbeeld de loon- of salarisadministratie, jaaraangifte, vennootschapsbelasting of de kwartaal omzetbelasting aangiftes. Voor de tarieven en kosten kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wilt u weten welke tarieven u kunt verwachten voor uw boekhouding, neem dan contact op via onze contact pagina. U zult dan  meer informatie krijgen omtrent het inhuren van een administrateur, boekhouder of accountant voor al uw administratieve werkzaamheden alsmede alle benodigde belasting aangiften voor MKB, Eenmanszaak of ZZP.

Partner Websites:
Incassobureau zonder abonnement
boekhouder
zakelijkbankieren.nl
zzp boekhouder
Boekhoudprogramma vergelijken

Bewaren

Bewaren

Bewaren